header image
random4.jpg
Bezoekers: 247092
Er zijn 13 gasten online
Hardloopcursus Zevensprong start in september 2014
Geschreven door Loopsport Matenpark   
22 Aug 2014 om 22:32

ImageLoopgroep Matenpark start twee maal per jaar met een beginnerscursus! "De zevensprong". Deze is bedoeld voor iedereen die meer wil gaan bewegen. De beginnende hardloper, leert in zeven stappen, alle facetten van het hardlopen aan en sluit de cursus af met een prestatieloop in Apeldoorn.

Alle informatie

Cursusduur: 10 weken, Dinsdag 2 september is vol, 2e groep start vanaf vrijdag 26 september om 9.15
Cursuskosten : €30,- per persoon, inclusief trainingsschema en nieuwsbrieven.
Maximaal aantal deelnemers: 15
Verzamel- en vertrekpunt: Sportcentrum Matenpark, Heemradenlaan 130 in Apeldoorn-de Maten. Belangrijke spullen zoals auto- of fietssleutels, telefoons etc. kunnen in de kluis. Geen eigen kleedkamer of douches.
E-mail: , 06-30575295 (Fiona Markus).

Laatst bijgewerkt ( 17 Sept 2014 om 15:23 )
Lees meer...
Schema groep C/D/E
Geschreven door Loopsport Matenpark   
11 Aug 2014 om 05:41

ImageWe gaan weer uitbouwen richting de Midwinterafstanden. Wil je niet meer dan 5km lopen of heb je een blessure gehad, sluit dan gewoon aan bij de trainingen. Het schema kan altijd iets aangepast worden op de avond. Je kan met de groep meelopen, maar lukt dat niet dan loop je de trainingen gewoon lekker zelf. Kijk dan wel in de juiste kolom passende bij jouw niveau. Tijdens diverse trainingen is trainster Fiona Markus vanaf de sporthal aanwezig (cursief in het schema). Loop je met een rustiger groep mee denk dan aan het 'samen-uit-samen-thuis-principe'. 

Lees verder 

Laatst bijgewerkt ( 10 Sept 2014 om 16:43 )
NetJEwerk sponsort Loopzussen Matenpark
Geschreven door Loopsport Matenpark   
31 Dec 2013 om 18:51

ImageTrots laat netJEwerk weten dat zij de Loopzussen van Matenpark (loopsters groep C) sponsort voor de MiniMarathon. De Loopzussen trainen hard voor de mini-marathon. Elke week meerdere malen trainen, waarbij elkaar motiveren, stimuleren en je passie volgen belangrijke onderdelen zijn om de finish te halen. Net als bij de loopzussen staat dit ook bij netJEwerk hoog in het vaandel. netJEwerk stimuleert en motiveert haar leden om hun passie te vinden en te volgen. Het sponsoren van de Loopzussen sluit dan ook echt aan bij de idealen van netJEwerk. netJEwerk wenst de Loopzussen heel veel voorbereidingsplezier!

Twitternaam: http://www.twitter.com/loopzussen 
Facebookpagina: http://www.facebook.com/loopzussen

Laatst bijgewerkt ( 04 Jan 2014 om 16:52 )