header image
random3.jpg
Bezoekers: 369810
Er zijn 18 gasten online
Voorpagina arrow Activiteitenkalender
Activiteitenkalender
Geschreven door Loopsport Matenpark   
23 Mei 2015 om 16:24

Hardlopen
Het hardloopseizoen duurt het gehele jaar, behalve de maand augustus ivm de welbekende vakantieperiode. Wekelijks kan men dan op maandag-, dinsdag- en woensdag onder begeleiding hardlopen. Een overzicht van de trainingstijden.

Zomertijd actviteitenprogramma
In de zomertijd periode heeft loopsport Matenpark voor haar loopgroepen een speciaal zomertijd activiteitenprogramma samengesteld. Looptrainingen voor de gevorderden worden gehouden op diverse locaties in de omgeving van Apeldoorn. Aan het begin van de zomertijdperiode verschijnt er op deze site een zomertijdactiviteitenprogramma waarin de data en looplocaties worden aangegeven. Een week voor aanvang van de activiteit verschijnt er dan nadere informatie over de start-locatie, aanrijroute en tijd via de e-mail. Iedereen kan aan deze trainingslopen (8-10km) meedoen. Deelname 2 euro. Voor informatie kan men contact opnemen met Jan Broeder ( ). Op enkele data is ook trainster Fiona Markus paraat voor een kortere route (5-7km) en in een langzamer tempo. 

Trainen voor de Acht van Apeldoorn of Mini-Marathon 
Begin oktober start er een speciaal trainingsprogramma voor hen die begin het aankomende jaar deel willen nemen aan de Acht van Apeldoorn (8km.), Mini-Marathon (16km.) of Asselronde (25km.) Maar ook Midwintermarathon lopers zijn van harte welkom. Lees alle informatie.

Specials
Een aantal malen per jaar organiseert Loopport Matenpark activiteiten in het kader van een bepaalde gebeurtenis, zogenaamde Specials. Een gezamelijke activiteit voor hardlopers, waaraan iedereen kan deelnemen. Denk hierbij aan Paasloop, Christmas Lighttour, Sinterklaasloop en Kerstloop.

Image

Laatst bijgewerkt ( 03 Aug 2015 om 08:23 )